Család

Szívbemarkoló módon emlékeztek meg a meghalt csecsemő születésnapjáról

Az édesanya csak valami különlegeset szeretett volna elhunyt fia születésnapjára, de megható megemlékezés lett belőle, amelynek során rengeteg ismeretlen tisztelgett a fiú emléke előtt.

Nicura Thompson egy ritka genetikai betegség, a DiGeorge-szindróma miatt veszítette el a fiát 2016-ban. A csecsemő nem érte meg az első szívműtétét, hathetes korában meghalt.

Colton első születésnapja idén október 21-én lett volna, és az édesanya valami különlegeset szeretett volna a fia emlékére. Ezért felvette a kapcsolatot a 801 Rocks nevű helyi szervezettel, amely kavicsokat fest, hogy így terjessze a boldogságot. Csak annyit kért tőlük, hogy menjenek el Colton sírjához, és helyezzenek el pár kavicsot a sírhelyen.

Amikor eljött a fia születésnapja, Nicura kiment a sírhoz. Arra számított, hogy talál majd ott pár kavicsot, de nagy meglepetés érte: az egész sírt festett kavicsok borították.

Rengeteg közülük kimondottam a fiam emlékére festettek, ez nagyon megható volt.

A kavicsfestők azt mondták a nőnek, hogy bár nem ismerték a fiút, a története és a család megpróbáltatásai őket is megváltoztatta, ezért szerettek volna valami jót tenni.

Aznap estére még több ember gyűlt össze a temetőben, hogy kavicsokat tegyenek a sírra, és Coltonra emlékezzenek. Csaknem 300-an gyűltek össze, többségüket nem is ismerte a család.

(via Little Things)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top