Család

Párnát tett részeg fia feje alá, másnap reggel jött a meglepetés

Az anya ugyan furcsállotta a szituációt, de arra gondolt, a fia reggel majd mindent elmesél.

Vasárnap hajnali fél 5-kor a 49 éves Juliet Jarvis felébredt. Felment a házuk emeletére, ahol a gardróbszoba padlóján, egy paplan alatt egy részeg férfit talált, akiről azt hitte, hogy a fia, Stewart. Egy párnát tett a feje alá, amit a férfi meg is köszönt, ezután az asszony a legnagyobb lelki nyugalommal visszafeküdt aludni.

Másnap reggel a férje, Cliff azzal állt elé, hogy egy meztelen férfi fekszik odafenn, aki nem Stewart. Az idegen a 29 éves Mark Campfield volt, aki egy halloween bulin vett részt, ahol alaposan berúgott, ám amikor a szórakozóhelyen elaludt, kidobták onnan. Hogy miképp került Jarvisék házába, ami négy mérföldre található az otthonától, azt nem tudta felidézni.

Balra a házaspár fia, Stewart, jobbra Mark Campfield

Bár az asszony utóbb elmondta, kissé furcsának találta a helyzetet és azt is, hogy Stewart autója nem állt a ház előtt, de mivel a fia sokat variálja a külsejét – Campfieldnek ráadásul halloween alkalmából ki volt festve az arca –, az anya nem fogott gyanút. Amúgy is arra gondolt, hogy a fiú reggel majd mindent elmesél.

A házaspár nagyon megértően viselkedett a házukba tévedt idegennel. Kölcsönadták neki a fiuk egyik pólóját és nadrágját, hogy legyen miben hazamennie, és jót nevettek az egészen.

Daily Mail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top