Család

Diákjait vitte ágyba a médiaiskola vezetője

Hetedikes-nyolcadikos lányokat zaklatott egy médiaiskola vezetője, különösen ügyelve arra, hogy csak a 14. életévüket betöltött lányokkal szexeljen.

Megrázó riportot közölt a HírTV Riasztás című műsora, amiben Sz. Mihály Zoltán médiatanár szexuális zaklatásának egyik áldozata is megszólaltak. A tanár úgy bukott le, hogy egy szülő meglátta, amint a lányával csókolózik. Rendőrségi feljelentést tett, majd a nyomozás kiderítette, hogy „Misi bácsi” több tíz éven keresztül molesztálhatta a rábízott gyermekeket.

A tanár előző munkahelyén földrajztanárként férkőzött a gyerekek bizalmába.

Mikor elmúltam 14 éves, három nappal utána vette el a szüzességemet. Addig minden egyéb dolgot, ami éppen azzal nem jár együtt, megcsinált. Akkor arról is beszéltünk, hogy azért ezt se mondjuk el senkinek, mert hogy akkor ebből neki baja lenne

– mondta Anita a műsorban, aki szerint volt tanára kínosan ügyelt rá, hogy áldozatai betöltsék a 14. életévüket, mire szexre kerül a sor.

„Misi nem azokra a lányokra figyelt oda igazán, akikkel minden rendben volt, hanem teljesen tudatosan az olyan kislányokat hálózta be, akik egy kicsit bizonytalanok, bátortalanok voltak, hiányzott nekik a szeretet, nem volt esetleg apukájuk, anyukájuk, vagy meghaltak a szüleik, nagypapa, nagymama nevelte őket” – vázolta az egyik édesapa. 

A tanár gyakran vitte táborozni a gyerekeket, ahol titoktartásra kötelezte a résztvevőket. Így senki sem láthatta az ott készült botrányos fotókat, főleg hogy ezeket két belsős lány válogatta le, miután hazaérkeztek – ezekről már az egyik szülő beszélt a Riasztás stábjának, akik szembesítették is a tanárt tetteivel.

Az erről készült anyag ma este kerül adásba.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top