Család

Beszorult a csúszdába az anyuka, lefogyott

A szingli anyuka nem akarta, hogy kisfia egyedül maradjon, ezért változtatott az életmódján.

A 28 éves, liverpooli Joanne Henry egyedül neveli kétéves kisfiát. A nő korábban egyáltalán nem figyelt oda a táplálkozására, falta az egészségtelen ételeket, gyorséttermi kajákat, édességeket, aminek következtében annyira elhízott, hogy már 50-es méretű ruhákat kellett hordania.

Túlsúlya miatt könnyen kifulladt, amikor a kisfiával játszott. Egy alkalommal pedig egy csúszdán akart lecsúszni a gyerekkel, azonban ez nem sikerült, mivel beszorult a játékba, és szégyenkezve le kellett másznia.

Joanne édesanyja fiatalon szívinfarktusban halt meg, ő pedig rádöbbent, ha nem változtat az életmódján, vele is ugyanez történhet. Semmiképp sem akarta, hogy kisfia magára maradjon, ezért tudta, hogy muszáj lefogynia.

Bár többféle diétát is kipróbált, sokáig nem járt sikerrel, a leadott kilókat általában vissza is szedte.

Tavaly aztán elkezdte számolni a naponta bevitt kalóriákat, és ez a módszer bevált. Mintegy 57 kilótól sikerült megszabadulnia, és már 36-os méretű ruhákat hord. A teste teljesen átalakult, több energiája van, és az asztmája is sokat javult.

Joanne elárulta: bár egészségesebben táplálkozik, mint valaha, azért az édességekről vagy a gyorséttermi ételekről sem mondott le teljesen. Minden héten van egy „csaló napja”, amikor megeszik például egy-egy szelet tortát vagy épp egy hamburgert.

Daily Mail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top