Család

Apja gyilkolta meg a kislányt, aki nem akart tejet inni lefekvés előtt

Meglepő fordulat történt annak a 3 éves kislánynak az ügyében, akit azért zavart ki az udvarra az apja, mert nem akarta meginni lefekvés előtt a tejet. Miután megtalálták a kislány holttestét, az apa beismerte, hogy ő fojtotta tejbe a lányát.

A napokban megtalálták annak a 3 éves kislánynak a holttestét, aki azután tűnt el, hogy apja kizárta az udvarra az éjszaka közepén, mert nem volt hajlandó meginni a tejet. Miután a kislány holtteste előkerült, az apa beismerte, hogy nem zárta ki az udvarra, hanem belefojtotta a tejbe.

Az Independent híre szerint az örökbefogadott 3 éves Sherin Mathews holttestének megtalálása után apja, Wesley Mathews feladta magát. Az apa bevallotta, hogy házuk garázsában próbálta megitatni tejjel a kislányt, aki ellenállt, ezért ő erőszakkal próbálta rávenni Sherint a tejivásra. Itt ütött be a baj: a kislány fuldokolni kezdett, légzése lelassult, majd leállt a szíve.

Az apja ekkor elvitte otthonról a halottnak vélt gyermeket, akinek holttestét a háztól nagyjából egy kilométerre rejtette el.

Wesley Mathewst őrizetbe vették, Sherin holttestét pedig felboncolják, hogy megbizonyosodjanak a halál okáról.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top