Család

BESZÁLLÁS! M2 Télapó Expressz indul! (X)

M2 Télapó Expressz indul a Nyugati pályaudvarról a Vasúttörténeti Parkba! 2017. december 1-én, 2-án és 3-án.

Már szinte hagyomány: közelegnek az ünnepek, és ez egyet jelent azzal, hogy az M2 Télapó Expressz idén is kigördül a Nyugati pályaudvarról december első hétvégéjén, hogy elvigye a gyerekeket és családjukat a Vasúttörténeti Parkba. A résztvevők idén december 1-én, 2-án és 3-án gőzmozdonnyal húzott ünnepi vonaton utazhatnak manócskák kíséretében, hogy ott egy felejthetetlen mikulás és adventi programon vegyenek részt, ahol találkozhatnak Süsü sárkánnyal, a Tévé Macival, és a népszerű Hetedhét Kaland műsorvezetőivel: Ádámmal és Napsugárral is!

Mindhárom napon kétszer, délelőtt és délután is csodás programok várják a gyerkőcöket: az Orient Csarnok színpadán fellép az Eszter-lánc Mesezenekar, ezután megérkezik a várva várt Télapó is! Feldíszített gőzmozdonyán érkezik a csarnokba, hogy minden gyermeknek egy-egy mikuláscsomaggal kedveskedjen. A csomagkiosztás után lehetőség lesz fotót is készíteni a Télapóval és a manóival.

A legkisebbeket számos adventi meglepetés várja, többek között olyan izgalmas programok, mint a Maci-Pecó, vagyis a Tévé Maci szobája, az igazán bátrak pedig kipróbálhatják magukat műsorvezetői szerepben is a Hetedhéd Gyerekhíradóban. A szervezők számos kreatív, kézműves programmal, angyalka készítéssel és különleges homokkép festéssel várnak mindenkit.

December első hétvégéjén a Vasúttörténeti Park Orient Csarnokának minden zuga csupa vidámság és kacagás lesz, ahol arcfestés, kalandos játékok és megannyi kóstolásra váró finomság közül lehet majd választani.

Jegyek már elővételben online megválthatóak ezen az oldalon!

A RENDEZVÉNY TÁMOGATÓJA AZ M2 – A BIZTONSÁGOS GYEREKCSATORNA.

NINCS REKLÁM, CSAK BIZTONSÁGOS, SZÓRAKOZTATÓ GYEREKMŰSOROK.

M2 – A BARÁTOD!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top