Család

Csak a kisbaba mellett érzi magát biztonságban a bántalmazott kutya

A Nora névre hallgató kutyának korábban nem volt egyszerű az élete, de most végre megnyugvást talált új családja legkisebb tagja mellett!

Mindig jó látni, mikor egy hányattatott kutya sorsa végre jóra fordul. Norát durván bántalmazták korábbi gazdái, de szerencsés módon olyan családba került, ahol rengeteg szeretet veszi körül: Elizabeth Spence 3 mentett kutyával, 3 mentett cicával és 3 gyerkőccel büszkélkedhet, szóval Nora valószínűleg keresve sem találhatott volna jobb helyet.

A traumatizált, mindentől rettegő állatnak különös megnyugvást okozott a család legkisebbje, Archie, akivel egy ideje teljesen össze vannak nőve. Ha Norának fürdenie kell, a kis Archie a fürdőszobaszőnyegről figyeli, ha Elizabeth a babát szoptatja, Nora is fel akar kúszni az ölébe. Szerencsére a gazdi–anyuka rengeteg fotót készít az imádni való páros mindennapjairól, amit Instagramon oszt meg mindenki legnagyobb örömére!

Még több cukiság az NLCafén:

  • Cukiság: így ragaszkodik egymáshoz a két menhelyi cica
  • Cukiság: kézen állva vacsorázik az apró csivava

 

BoredPanda

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top