Család

Félig lebénult a kutya, de életvidámsága a régi

Gerincbetegsége következtében deréktól lefelé lebénult a kutya, ám töretlen boldogságának ez sem szab határt.

Ivyt kölyökkorában vette magához egy pár. A kiskutya háromévesen egy éjszaka rosszul lett. A kutyust nagy fájdalmak gyötörték, így gazdái rögtön orvoshoz siettek vele, aki megállapította, hogy Ivy genetikai alapú gerincbetegségben szenved.

A jószág deréktól lefelé lebénult, nem tudta használni a két hátsó lábát. Gazdái először teljesen kétségbeestek, ezért mindent megpróbáltak, hogy Ivi jobban legyen. Hol lézerterápiára, hol akupunktúrára, hol pedig vízterápiára vitték a kutyust, ám észrevették, hogy Ivy tökéletesen elvan úgy is, hogy csak az első két első lábát használja, vagy egy, a derekára kötött, kerekes kocsi segíti őt a járásban. 

Gazdái végül úgy döntöttek, ahelyett, hogy különböző kezelésekre vinnék a kutyát, kipróbálják, milyen Ivy élete úgy, ahogy van, és a lehető legtöbbet hozzák ki a helyzetből. Úgy tűnik, Ivy több mint rendben van, és ezt mások is érzékelik, ugyanis aki csak találkozik a kutyával, azt teljesen elbűvöli Ivy életvidámsága és optimizmusa.

The Dodo

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top