Család

Serena Williams nagyon édes fotót posztolt kislányáról

A tenisz királynője nemrég új karrierbe kezdett, miután – immár terhesen – megnyerte legutóbbi Grand Slam-címét. Most az anyaság világában halmoz sikert sikerre.

A 36 éves Serena Williams és vőlegénye – a Reddit közösségi fórum egyik alapítója, Alexis Ohanian – szeptemberben üdvözölhette kislányuk, Alexis Olympia születését. A teniszszupersztár nem kevesebb mint 23 Grand Slam-címet gyűjtött be 1995 óta tartó karrierje során, ezzel ő a legsikeresebb teniszező jelenleg a világon. Összehasonlításként: a férfiak mezőnyében sikert sikerre halmozó Roger Federernek 19, Rafael Nadalnak 16 alkalommal sikerült hasonló kaliberű versenyen győzedelmeskedni.

Serena Williams azonban emellett az anyaság első akadályait is zökkenőmentesen vette, az internetezők pedig pillanatok alatt olvadtak el a kis Alexis Olympia láttán. Az Instagramnak hála, a cukiságáradat továbbra is folytatódik, például itt van rögtön az a kép, amit a sztár tegnap töltött fel a képmegosztó oldalra.

 

A post shared by Serena Williams (@serenawilliams) on Oct 14, 2017 at 7:17am PDT

Oké, a virágkoszorús filter lehet, hogy túlzás, de ez mit sem von le a kisbaba szépségéből. Azért a büszke anyukának suttogva üzennénk: a kevesebb lehet, hogy több lett volna.

Mindenesetre távol álljon tőlünk, hogy kritizálni merészeljük Serena Williamst, aki jelenleg a bolygó egyik legkeményebb nője: nem elég, hogy utolsó Grand Slam-címét terhesen nyerte meg, síkra szállt a nők egyenlő fizetéséért, szeptemberi szülése után azt tervezi, hogy jövő januárban harcba száll az Australian Open nyílt teniszbajnokságon, ahol nem kisebb feladat vár rá, mint bajnoki címének megvédése.

Szemernyi kétségünk sincs afelől, hogy ugyanolyan keményen fog küzdeni, mint korábban, ezért minden esélye megvan rá, hogy újabb trófeával gyarapítsa Grand Slam-kupáinak számát. Ráadásul most már egy rendkívül fiatal rajongója is a közönség soraiban biztathatja majd.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top