Család

Az eltűnt négygyerekes magyar anyát egy német idegklinikán találták meg

A németországi munkahelyéről tartott hazafelé több magyarral Farkas Krisztina. A többiek szerint kiugrott az autóból egy pihenőnél, és nem látták többet.

Nagyon rejtélyes körülmények között tűnt el, és lett meg a 47 éves Farkas Krisztina – írja a Bors. A nürnbergi pihenőnél – a két utastársa szerint – váratlanul kiugrott az autóból, és nem jött vissza többet. A négygyerekes édesanya családja szerint elég furcsa, hogy a többiek szó nélkül ott hagyták. Azonnal bejelentették az eltűnését, és egy hét múlva kapták a hírt, hogy megtalálták az édesanyjukat.

„Kedden értesítettek minket, hogy egy német idegklinikán fekszik, Ansbach városában. Mikor beszéltünk, rettentően zavart állapotban volt, nagyon megrémisztett. Az iratai, a pénze és a telefonja is szőrén-szálán eltűntek. Csak arra emlékszik, hogy három napig kóborolt az erdőben, majd egy út szélén összeesve találtak rá – mondta Anett, Krisztina lánya.

Csak egy közeli hozzátartozó hozhatja el a klinikáról a nőt, de a családnak nincs elég pénze kiutazni Németországba, hogy hazahozzák Tiszapalkonyára, segítségre van szükségük.

Krisztinát Ansbachban találták meg:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top