Család

Hihetetlen erőt merített kutyája szeretetéből a rákos nő

Itt a bizonyíték arra, hogy minden ember mellé jól jönne egy odaadó kutyatárs.

Miután harmadik stádiumú mellrákkal diagnosztizálták egy nőt, az emberektől, de még saját családjától is egyre elszigeteltebben kezdett élni. Szorongás és félelmek kísérték Marika mindennapjait, amikor magukhoz fogadtak egy kutyát, Stellát. A nő nem tudta, milyen erővel fog hatni rá az eb jelenléte.

A nő betegsége természetesen lányának is nehéz időszakot jelentett, aki sehogy sem tudott megbirkózni a ténnyel, hogy anyja beteg. Stella megjelenése viszont sokat segített az anya és lánya közti szoros kapcsolat újbóli kialakulásában. A kutyus nemcsak Marika, hanem az egész család számára gyógyír volt. 

Marika már gyógyulófélben van, és próbálja az élet minden egyes percét kiélvezni újra. Stella pedig olyannyira sokat segített a nőnek, hogy Marika kifestőkönyvet készített kettejükről, mellyel arra akarja inspirálni a többi embert, hogy éljék az életüket a lehető legteljesebben.

A teljes videóért katt: The Dodo

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top