Család

Soha többé nem megyek bele egyéjszakás kalandba

Az egyéjszakás kalandok általában az első-pillanatban-jó-ötletnek-tűnt kategóriába esnek, ritkán alakulnak úgy, hogy másnap reggel is örömmel gondoljunk vissza rájuk.

Vannak biztos pozitív egyéjszakás történetek is, de a környezetemben mindenki egyből a fejét fogta, amikor körbekérdeztem, hogy kinek mi a tapasztalata. A legtöbben szégyellik, hogy valaha ilyen kalandban volt részük, és nem szívesen emlékeznek vissza, inkább eltemetnék a sötét múlttal együtt életüknek ezt a szakaszát. Pedig nincs mit szégyellni rajta, ha a pillanat hevében – vagy esetleg „enyhén” ittas állapotban – belementünk egy hirtelen légyottba.

Nem minden szex lehet tökéletesen romantikus, gyertyafényes és lelket melengető.

Néha előfordul, hogy elkap valakit a vágy, de semmi mást nem akar a másik embertől, csak egy kis kielégülést, ególegyezgetést, önbizalom-erősítést. Ha pedig mindkét fél ennyit akar csupán, akkor szó sincs kihasználásról, csak egy közös megegyezésen alapuló szexuális élményről. A gond inkább már akkor van, ha valaki nem tud elszakadni az egyéjszakás kalandoktól, és csak ezeket kergeti, vagy ha érzelmeket táplál az egyik, míg a másik csak szexelni akar. Ilyenkor sérül a lélek, de szerencsére a következő esetekben, amiket elmeséltek nekem az interjúalanyaim, szó sincs lelki sérülésről, csak pár, kicsit kínos kalandról.

Laura egy nagyszájú férfival találkozott:
„Nem hirtelen elhatározásból ugrottam az ágyába, igazából hónapokig győzködött cseten, hogy ő milyen csodálatos szerető, és ha egy nő lefekszik vele, azt egész életében emlegeti utána. Sejtettem, hogy azért ez nem egészen igaz, mert ha valaki ennyire felmagasztalja a szexuális képességeit, akkor ott általában nem stimmel valami. De szingli voltam épp, őt pedig már ismertem, ezért gondoltam, miért ne próbálnám ki vele. Áthívtam magamhoz, de amikor ott tartottam, hogy levegyem az alsónadrágját, elsült. Annyira zavarba jött, hogy elsírta magát, legalább egy órán keresztül vigasztaltam, mire megnyugodott, és földig logó orral hazament. Soha többé nem találkoztunk.”

Bianka az életét féltette:
„Egy online társkeresőn találkoztam a fickóval, pár napig levelezgettünk, normálisnak tűnt, úgyhogy beleegyeztem egy randiba. Az este elég érdekesen alakult, éjszakába nyúlóan üldögéltünk, és beszélgettünk. Bár azt láttam, hogy nem lesz ebből kapcsolat, mert nem az én stílusom, de azért tetszett külsőre a pasi, úgyhogy rábólintottam, amikor megkérdezte, hogy lenne-e kedvem felmenni hozzá. Aztán mikor szex lett belőle, elkezdett fojtogatni, gondolom ez volt a fétise, de én annyira megijedtem, hogy ledobtam magamról, villámgyorsan felöltöztem, és hazarohantam. Soha többé nem megyek bele emiatt egyéjszakás kalandba, minimum három randit kivárok, mire valakit beengedek az ágyamba.”

Anna egy ismeretlen fickó mellett ébredt:
„Elég durva buliban voltam, a végén már össze sem tudtam számolni, hány vodkát ittam. Arra emlékeztem, hogy tetszett egy pasi, és hogy együtt indultunk el a buliból, de aztán reggel meglepődve vettem észre, hogy mellettem egy teljesen más, vadidegen férfi alszik. Kiderült pár mondat után, hogy nem is ugyanazon a szórakozóhelyen voltunk az este, úgyhogy szó szerint az utcán csíptem fel, és vittem haza. Nagyon veszélyes játék, azóta sem csináltam ilyet.”

Zoé partnere nem akart kotont húzni:
„Nekem egyetlen élményem van egyéjszakás kalandok terén, az is csúfosan végződött. A sráccal online társkeresőn ismerkedtem meg, az első randi első öt percében megkérdezte, hogy felmegyek-e hozzá. Épp olyan passzban voltam, hogy csak szexre vágytam, hogy elfelejtsem az exemet, ezért igent mondtam. Mikor rátértünk volna a szexre és elővettem a kotont, közölte, hogy ő nem hajlandó „zokniban dugni”, mit képzelek, hát hol marad akkor számára az élvezet. Én meg csak meredtem rá, hogy ez teljesen hülye, hallott már nemi betegségekről vajon? Szó nélkül felöltöztem és elmenekültem inkább.”

Kata egy éven keresztül csak egyéjszakás kalandokat keresett:
„Amikor véget ért az első komoly kapcsolatom, amitől azt vártam, hogy férj és feleség, család leszünk, akkor egy ideig gondolni sem tudtam arra, hogy valakivel új párkapcsolatba kezdjek. Azért regisztráltam direkt egy online társkeresőre, hogy szexpartnereket vadásszak magamnak. Tudom, hogy ez férfiasan hangzik, de úgy éreztem, szükségem van sok szexre ahhoz, hogy kitöröljem az agyamból az álmaimat és kiéljem magam, mielőtt egy új szerelemre találok.

Hetente jöttem össze pasikkal, teljesen elégedett voltam vele, hogy nem akarunk egymástól semmit a testi örömökön kívül, és nem kell senkinek a lelki nyavalyáival foglalkoznom. Az volt az egyetlen szabályom, hogy nem bújok senki olyannal ágyba, akinek nem tudom a vezetéknevét, ebből alakultak olyan szituációk, hogy már az ágyban voltunk, amikor megállítottam a pasit, hogy árulja el a vezetéknevét, mert máskülönben ma nem lesz szex.”

Pétert faképnél hagyták:

„A legtöbb internetes randiból nem lett semmi, de volt egy, aminél reménykedni kezdtem, annyira levett a hölgy a lábamról már az első találkozón. Éjszakába nyúlóan iszogattunk, biliárdoztunk, és ismerkedtünk, érezhető volt köztünk a szexuális vibrálás, így végül az ágyában kötöttünk ki. Reméltem, hogy nem egyéjszakás kaland lesz belőle, simán el tudtam volna képzelni magunkat egy normális párkapcsolatban. A szex után megkérdezte tőlem, hogy mi tetszik benne nekem. Ott volt az esély, hogy elmondjam neki, mennyire jól éreztem magam vele egész este és reménykedem a folytatásban, de aztán azt gondoltam, inkább viccesre veszem a figurát és annyit mondtam: „A melled.”

Nem vette a humoromat sajnos, nagyon megbántottam, onnantól csak feküdt csendben, és a párnába fúrta az arcát. Pár perc kínos hallgatás után megkérdeztem, hogy maradjak-e, de nem válaszolt semmit, így felöltöztem, és hazajöttem. Öt év eltelt azóta, de még mindig eszembe jut néha, hogy mi lehetett volna kettőnk között, ha másképp válaszolok, kíváncsi lennék, miben lenne más az életem.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top