Család

Ezért lőhette le feleségét a várföldei férfi, aki magával is végzett

Családi tragédia történt tegnap Várfölde egyik portáján, ahol holtan találtak egy középkorú házaspárt. Az már az elsődleges vizsgálatokból kitűnt, hogy a férj megölte a feleségét, majd magával is végzett, most már az indokot is lehet sejteni.

Mint ahogy arról tegnap mi is beszámoltunk, holtan találtak tegnap házuk udvarán egy várföldei házaspárt. A Blikk helyszíni riportjából kiderül, hogy a férfi féltékenységből ölte meg feleségét, majd fegyverét maga ellen fordította.

A Blikk úgy tudja, P. Gyula a helyi erdészt alvállalkozójaként kereste a kenyeret, feleségével már egy ideje rossz volt köztük a viszony, egy ideig külön is éltek, de nem váltak el. A szomszédok úgy sejtik, féltékenység miatt végezhette ki házuk udvarán Ildikót.

Helyszínelők a várföldei ház udvarán – Fotó: police.hu

A szomszédok azt is tudni vélik, hogy a férj, miután végzett a feleségével, egy sms-t küldött lányuknak, amiben elárulta, hol találja a bankkártyáját, majd ezután magával is végzett.

A rendőrségre délelőtt fél tíz körül futott be a hívás, hogy két vérbe fagyott holttestet találtak egy várföldei ház udvarán. A Blikk szerint a holttesteket a házaspár lánya fedezte fel, aki apja különös sms-ét olvasva hazasietett.

Ha Te vagy valaki a környezetedben krízishelyzetben van, hívd mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegély számot!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top