nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Család
A 9 éves kislány mentette ki anyukáját a felborult kocsiból

A 9 éves kislány mentette ki anyukáját a felborult kocsiból

Cserbenhagyásos baleset áldozata lett Zselyke és édesanyja. A kislány nagyon bátran viselkedett, ő hívott segítséget az autóroncsból.
NLCafé
f Ajánlom

Nyomravezetői díj fejében próbál szemtanúkat felkutatni egy kis híján tragédiával végződő cserbenhagyásos autóbalesethez egy család – írja a Bors. Szeptember 16-án a 9 éves Zselyke anyukájával autózott, amikor este 7 órakor egy kanyarban úgy leszorították őket az 51-es útról Újsoltnál, hogy a szemközti oldal melletti árokban, felborulva találták magukat. Ha a vétlen asszony reflexből nem rántja el a kormányt, frontálisan ütköztek volna. A felelőtlen autós ezalatt lassítás nélkül továbbhajtott.

A kisgyerek nem kapott sokkot, ő nyugtatgatta anyukáját, ő tartotta benne a lelket, amikor szinte fejjel lefelé beszorulva várakoztak a kocsiban.

Sőt a kislányom állította le az autó motorját, ő kereste meg az anyukája táskájában a telefont, és ő volt az is, aki felhívott engem

– mesélte az apuka, aki szeretné megtalálni a szörnyű baleset okozóját. Szerencsére a neje nyakhúzódással, Zselyke pedig lila foltokkal megúszta.

Megosztás Facebookon