Család

Nem bírta a szolid stílust a túl szexi anyuka

Bár szerette volna, ha a gyerekei büszkék rá, a bőréből nem tudott kibújni.

Az amerikai Dawn Williams szinte egész felnőtt életét azzal töltötte, hogy olyanná alakíttassa a külsejét, amilyenről mindig is álmodozott. 2010-ben az agyonplasztikázott családanya azonban rájött, hogy tinédzser gyerekei számára nagyon ciki, hogy egy műnő az anyjuk. Mivel azt akarta, hogy a gyerekek büszkék legyenek rá, egy stílustanácsadó segítségével, az Oprah Winfrey show kamerái előtt alakíttatta szolidabbra a külsejét. Lemondott a műhajról, a műszempillákról, felhagyott a szoláriumozással, és visszafogottabb öltözködésre váltott. Átváltozása lenyűgöző volt:

Dawn azonban nem tudta megtartani a szolidabb külsőt, alig néhány hónappal a műsor után már majdnem ugyanúgy nézett ki, mint az átalakulás előtt. És meg is maradt annál a stílusnál.

Az elmúlt években azonban mégis sokat változott. Férjhez ment, és két saját gyermeke mellé örökbe fogadtak még egy fiút. Volt egy komoly balesete is: az unokatestvére esküvőjén leesett egy lépcsőn, és olyan súlyosan megsérült, hogy az életéért küzdött, ám végül sikerült felépülnie.

Azt mondja, a beleset sok szempontból megváltoztatta a hozzáállását, hálás azért, hogy életben maradt, és sokkal jobban tiszteli az életet, mint korábban.

littlethings

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top