Család

75 éves házasok voltak, egy napon haltak meg

Philemon és Baucis. Egy napon és egy helyen halt meg egy idős házaspár, akik már 75 éve voltak házasok.

Igazi szívszorító esemény történt múlt pénteken egy ottawai kórházban, ahol 75 évnyi házasság után egy napon halt meg George Spencer és felesége, Jean Spear.

George Spencer 1941-ben ismerte meg kedvesét, Jean Speart egy londoni táncteremben, majd hamar össze is házasodtak. Tartalmas életük volt. George 2006-ban a megkapta a Brit Birodalom Rendje tagi fokozatát, 2011-ben pedig a házaspárt meghívták egy Vilmos herceg és Katalin hercegné tiszteletére tartott fogadásra is.

A pár augusztus végén ünnepelte a 75. házassági évfordulóját, majd nem sokkal később a 94 éves Jean tüdőgyulladást kapott, és kórházba került. Férje pár nappal később még telefonon beszélt vele, majd otthon kómába esett. A 97 éves George-ot ugyanabba a kórházba szállították, mint feleségét, és igyekeztek egy kórteremben elhelyezni őket, de elkéstek. Jean péntek hajnalban meghalt. George pár órán belül követte őt.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top