Család

Saját készítésű fa virágládákkal dobd fel a kerted és a balkonod (X)

Ha szerinted is végtelenül unalmas a fekete műanyag virágláda és valami különlegessel dobnád fel az ablakpárkányodat vagy a kertedet, akkor fogadd meg tanácsainkat, és készítsd el egyedi, fa virágbokszodat!

A balkonláda elkészítéséhez semmi másra nincs szükséged, mint maradék deszkákra, néhány szögre, kalapácsra és egy STIHL MSA 120 C-BQ fűrészre, amellyel tökéletes pontossággal darabolhatod majd fel a faanyagot.

Elsőként tehát szerezd be a deszkákat fillérekért a TÜZÉP-telepen. Ez követően készíts vázlatot arról, milyennek álmodtad meg a virágládádat. Mérj le mindent pontosan, jelöld be a vágási helyeket, majd kapd elő a fészerből a pehelykönnyű STIHL akkus fűrészedet. Ne ijedj meg a rád váró feladattól, az eszköz pofonegyszerűen kezelhető, ergonomikus fogantyújának és gumiborításnak köszönhetően pedig nem tud kicsúszni a kezedből. A STIHL MSA 120 C-BQ szerszám nélküli, gyors láncfeszítővel és QuickStop Super láncfékkel lett felszerelve, így szép vágási felületet és jó vágásteljesítményt garantál.

Tehát fűrészelj le a deszkákból három egyforma méretű darabot, melyek majd a ládád alját és két hosszabbik oldalát alkotják. Ez követően vágj két rövidebb darabot a keskenyebbik oldalak számára. Csiszold le az éleket, majd szögek és kalapács segítségével elsőként a két hosszabbik, majd a két rövidebbik oldalát erősítsd az aljához. Ha az élek nem pontosan illeszkednek, csiszolóval korrigálj nyugodtan.

Kend le tetszőleges színű lazúrral, majd lakkozd le kívül és belül. Annak érdekében, hogy ne korhadjon el a fa, béleld ki nejlonnal, majd töltsd fel virágfölddel és ültesd tele szebbnél szebb őszi virággal. Ezután már tényleg nincs más dolgod, mint hogy főzz egy finom kávét, és a feketéd kortyolgatása közben gyönyörködj munkád eredményében!

A STIHL akkumulátoros fűrészeit keresd a szakkereskedésekben, vagy a webshopban!

www.stihl.hu

www.stihl-shop.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top