Család

Csajozás level 999: hódíts fűnyírótraktorral! (X)

Nem mindennapi módon tesztelte a népszerű televíziós műsorvezető és barátja a megkaparintott VIKING fűnyírótraktort. Bevásárlás, gyorsulás, csajozás. Nézzük, mire jutottak!

 

McMenemy Márk, a STIHL nagykövete barátját, Vilit hívta segítségül, hogy rendhagyó módon teszteljék a VIKING fűnyírótraktorát. Vajon mi gyorsul jobban a városi forgalomban: a traktor vagy a motor? Kiszolgálják Vilit az ország egyik legnagyobb étteremláncának autós ablakánál? Meg tudja oldani vele a heti nagy bevásárlást? És a legfontosabb, elviheti a csinosabbnál csinosabb lányokat egy körre?

Lássuk, hogyan teljesít éles helyzetekben a jóképű Vili és a pofás VIKING fűnyírótraktor!

www.stihl.hu

„Sok mindenre jó a VIKING fűnyírótraktora, de leginkább fűnyírásra!” – vallja McMenemy Márk, aki nagyon élvezte azt, hogy szokatlan próbatételek elé állíthatta az eszközt. „Ígérem, hamarosan további meglepetésekkel és izgalmakkal szolgálok majd a STIHL-rajongók számára!” – válaszolta arra a kérdésre, hogy a jövőben is tervez-e hasonló különleges teszteket a kertészeti gépeket gyártó vállalat eszközeivel, majd hozzátette: járjunk nyitott szemmel, hiszen sosem tudhatjuk, mikor futunk egy újabb érdekes kihívásba. Kíváncsian várjuk a folytatást!

Precizitás és tökéletesség – ezt nyújtja a VIKING MT 6127 ZL fűnyírótraktora, melynek 125 cm-es vágásszélességnek segítségével a rendkívül nagy fűterületek is könnyedén lenyírhatók. A lendületes haladásról a kéthengeres motor és az elektromágneses kuplung gondoskodik. A vezetőülésből az LCD kijelzőn keresztül minden tökéletesen ellenőrizhető, így többek között a fűgyűjtő kosár telítettsége, a vágásmagasság, a késkuplung, a sebességtartó vagy a fűgyűjtő kosár ürítése. A VIKING MT 6127 ZL megvásárolható a STIHL szakkereskedéseiben.

www.stihl.hu

Nyerő páros

Játssz a STIHL-lel és nyerj egy HSA 25 sövénynyírót vagy egy FSA 45 szegélynyírót.

A részletekért látogass el a STIHL Facebook-oldalára!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top