Család

4 szexszabály, amit minden párnak be kellene tartania

Érdemes megfogadni a szexuálpszichológusok hasznos tanácsait, amik minden párt kisegíthetnek az ágyban.

Ne hasonlítgass

A barátnőid fergeteges orgazmusokról számolnak be, és a szomszédból is folyton kéjes zajok szűrődnek a lakásba? Tök mindegy. A szexuális kapcsolatunkat sosem szabad másokéhoz hasonlítani, eleve nem lehet teljesítményközpontú dolog, hiszen valami intim és teljesen egyedi ritmusú dologról van szó.

Szeretem, ahogy…

Próbáljunk mindig arra koncentrálni, mik azok, amiket vonzónak és izgatónak találunk a másikban, mik azok a tulajdonságok, amik miatt beleszerettünk. Egy idő után egyszerűbb mindig a rosszat meglátni, de mi tudatosan fókuszáljunk a másik erényeire.

Heti egy

Szakértők szerint jó ötlet lehet legalább heti egy szexet kitűzni magunknak. Kutatások is bizonyították, hogy jobb a kapcsolat azok közt a párok közt, akik hetente legalább egyszer összebújnak, persze itt az együttlét minősége is nagyon fontos: intim, mindkét felet kielégítő szexre kell törekedni.

Nem csak a lényegre

A szex a legtöbbek számára és főleg egy hosszú párkapcsolatban a behatolást jelenti – és nem mást. Szánjunk időt az előjátékra, az orális szexre, a kézzel való kényeztetésre, fedezzük fel újra a másik testét!

 

HuffingtonPost

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top