Család

Teljes körű tisztaság, ahogyan ti tapasztaltátok! (X)

A nőkre számos feladat hárul, hiszen megtartani az egyensúlyt a munka, a háztartás, a gyerekek, a barátok és a hobbi között, nem könnyű feladat. Talán ezért vagyunk hálásak minden olyan innovációért, amely segít abban, hogy kevesebb időt töltsünk házimunkával, és több jusson a szeretteinkre vagy éppen önmagunkra.

A gyorsabb munkavégzés azonban nekünk csak abban az esetben elég, ha képes ugyanazt a minőséget nyújtani, mint amihez hozzászoktunk. Így vagyunk a mosással is, örülünk, ha a folyamat gyorsabbá válik, de fontos, hogy ugyanazt a végeredményt kapjuk.Illatos, tiszta, ragyogó, makulátlanul tiszta ruhát újra és újra.

100 olvasónk lehetőséget kapott arra, hogy tesztelje az új Persil 360° teljes körű tisztaság mosógélt, és az ő véleményük mindennél többet ér.

Tesztelőink 87%-a véli úgy, hogy ez a termék neki való, mert prémium minőségű és ragyogó fehérséget biztosít. 90%-uk mondta azt, hogy hatékonyan távolítja el foltokat, és keveset kell belőle használni. 96%-uk azt is jelezte, hogy szívesen megvásárolná a terméket a jövőben is, és a barátainak is ajánlaná. Ugyanennyien értettek egyet abban, hogy a Persil 360° teljes körű tisztaság mosógél igazán gyengéd a ruhákhoz, és 99%-uk szerint még az illata is nagyon jó.

Kata ( 30)
„Üzletkötőként dolgozom egy nagy cégnél, ezért általában fehér blúzokat hordok. Hiszek benne, hogy egy ropo­gós, hófehér ing a profizmus garanciája, ezért mindig ügyelek rá, hogy a ruháim ragyogóak legyenek.” Kata számára a Persil 360° teljes körű tisztaság mosógél nem csupán a várt fehérséget biztosította, hanem az üde, friss illatot is. 

Éva (51)
 A Persil 360° teljes körű tisztaság mosógél azoknak is jó meg­oldás lehet, akik a gazdaságos megoldá­sokat keresik. Éva rutinos háziasszonyként mindig odafigyel, hogy okosan vásároljon, éppen ezért ajánlja a Persil mosószerét is: „ A Persil 360° teljes körű tisztaság mosógélből nem kell sokat használni, ezért egy flakon hosszú ideig elég.”

Szonja (42)
Szonja nemcsak magára, hanem két kicsi gyerekre is mos, ezért számára az volt a legfontosabb, hogy mosószere még a makacs szennyeződéseket is eltávolítsa. „Szinte mindennap csokoládéfoltokkal, a ruhába ragadt sárral és gyümölccsel összekent pólókkal kell megküzdenem. Szerencsére a Persil 360° teljes körű tisztaság mosógél mindegyiket tökéletesen kiszedte a gyerekek ruháiból.”

Lola (24)
„Hétköznap rengeteget tanulok, de a hétvégéken igyekszem lazítani. A borfoltokat viszont nem viselem el, és szeretek rendezettnek és frissnek tűnni extra erőfeszítés nélkül. A Persil ebben segít: tisztává varázsolja a ruhákat, hatékonyan távolítja el azokat a foltokat is, amelyekről azt gondoltam, nem tud velük mit kezdeni. A ruháim ráadásul mosás után nagyon sokáig frissek maradtak.”

Helga (38)
„Imádom a divatot és a jó minőségű ruhákat, ezért elég sokat költök is egy-egy darabra. Éppen ezért mindig egy kis stresszt okoz, valahányszor kimosom a ruháimat. A Persil nem okozott csalódást, nemcsak kiválóan tisztít, de gyengéd a ruhákhoz, prémium minőségű, és csodálatos az illata! Biztosan megvásárolnám a jövőben, és a teszt után ajánlottam a barátaimnak is.”

Az új Persil 360° teljes körű tisztaság megújult formulájának és illatanyagainak köszönhetően a család ruháit tökéletesen tisztává és frissé varázsolja – a tökéletes megoldás a harmonikusabb életért.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top