nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Család
Döntött a bíróság a szülőkről, akik a YouTube-ra tették fel, hogyan szívatják a gyerekeiket

Döntött a bíróság a szülőkről, akik a YouTube-ra tették fel, hogyan szívatják a gyerekeiket

A pszichológiai vizsgálat szerint két gyerek lelki sérüléseket szenvedett amiatt, hogy a szülők bántalmazták őket, és az ezt bemutató videókat feltették a videómegosztóra.
NLCafé
f Ajánlom

Gyerekbántalmazás és elhanyagolás miatt öt év próbaidőre ítélte a bíróság Michael and Heather Martint. A marylandi házaspár azzal lettel ismert, hogy a DaddyOFive nevű YouTube-csatornájukon a saját gyerekeik szívatását bemutató videókat tettek közzé.

Cody, a család legkisebb gyereke gyakori célpontja volt a szülők bántalmazásának. Egy már törölt videóban az anyja hamisan megvádolta a fiút, hogy tintát öntött a szőnyegre, hazugnak nevezte a 10 éves gyereket, és káromkodott.

Egy másik videóban Cody vérző orral jelenik meg, miután az apja nekilökte a könyvespolcnak.

A megyei seriff és a gyermekvédelmi szolgálatok azután kezdtek nyomozni az ügyben, hogy többen panaszt tettek a házaspár videói miatt.

Májusban két gyereket elvett tőlük a bíróság, Codyt és a 11 éves Emmát, ők egyébként a férj biológiai gyerekei, a nőnek csak mostohagyerekei. A pszichológiai vizsgálatok szerint az öt gyerek közül ők ketten lelki sérüléseket szenvedtek a videók miatt.

A próbaidő alatt a házaspár semmilyen formában nem léphet kapcsolatba a két gyerekkel.
(Buzzfeed)

Megosztás Facebookon