nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Család
Megalázták az anyukát, mert csokis tejet adott kisfiának reggelire

Megalázták az anyukát, mert csokis tejet adott kisfiának reggelire

A kisfiú betegsége miatt se kenyeret, se más szilárdat nem ehet reggelire, ezért kapott anyukájától csokis tejet. Csakhogy az osztályfőnök szerint ez minden, csak nem egészséges reggeli.
NLCafé
f Ajánlom

Anyu, ha lehet, máskor légyszi ne csokis tejet adjál reggelire, úgyse ihatom meg!” Amikor kisfia a közelmúltban ezt kérte tőle, Constance Hall azt hitte, rosszul hall. A négygyerekes ausztrál blogger, akit korábban brutálisan őszinte blog- és Instagram-bejegyzései miatt ismert meg a világ, most egy rádióbeszélgetésben elmondta, álmában se gondolta volna, hogy épp kisfia osztályfőnöke lesz az, aki kétségbe vonja anyai képességeit.

„Azért nem engedték, hogy a fiam csokis tejet reggelizzen, mert egészségtelennek tartják. Eszükbe se jutott, hogy megkérdezzék, miért ezzel indítom útnak a gyereket. Elkönyvelték magukban, hogy felelőtlen vagyok, a fiamtól pedig elkobozták a reggelijét, hogy aztán ebédre odaadják neki. Eszükbe se jutott, hogy a dolognak oka lehet, például az, hogy a fiam nem ehet se kenyeret, se más szilárd ételt.”

Constance a műsorban hozzátette, bár nagyon felháborodott a tanárok döntésén, azon pedig különösen, hogy hosszú heteken át engedték, hogy fia éhgyomorral ülje végig a délelőttöt, végül mégis megállta, hogy dühös levelet írjon az osztályfőnöknek. „Féltem attól, milyen következménye lesz a hirtelen haragomnak és a keresetlen stílusomnak a fiamra nézve.

Az anyuka őszintén elmondta azt is, évekkel ezelőtt nem lett volna pénzük arra, hogy egészséges, kiadós tízóraival indítsák útnak a gyerekeket. „Örültünk, hogy egyáltalán van mit ennünk. Ebben a kiszolgáltatott helyzetben valószínűleg sokkal rosszabbul éltem volna meg azt, ha valaki rossz esetleg felelőtlen szülőnek állít be: hiszen minden dolláromat arra költöttem akkor, hogy életben tartsam a családomat.

Olvass még többet az anyaságról az NLCafé oldalán: 

Megosztás Facebookon