Család

Megalázták az anyukát, mert csokis tejet adott kisfiának reggelire

A kisfiú betegsége miatt se kenyeret, se más szilárdat nem ehet reggelire, ezért kapott anyukájától csokis tejet. Csakhogy az osztályfőnök szerint ez minden, csak nem egészséges reggeli.

Anyu, ha lehet, máskor légyszi ne csokis tejet adjál reggelire, úgyse ihatom meg!” Amikor kisfia a közelmúltban ezt kérte tőle, Constance Hall azt hitte, rosszul hall. A négygyerekes ausztrál blogger, akit korábban brutálisan őszinte blog- és Instagram-bejegyzései miatt ismert meg a világ, most egy rádióbeszélgetésben elmondta, álmában se gondolta volna, hogy épp kisfia osztályfőnöke lesz az, aki kétségbe vonja anyai képességeit.

„Azért nem engedték, hogy a fiam csokis tejet reggelizzen, mert egészségtelennek tartják. Eszükbe se jutott, hogy megkérdezzék, miért ezzel indítom útnak a gyereket. Elkönyvelték magukban, hogy felelőtlen vagyok, a fiamtól pedig elkobozták a reggelijét, hogy aztán ebédre odaadják neki. Eszükbe se jutott, hogy a dolognak oka lehet, például az, hogy a fiam nem ehet se kenyeret, se más szilárd ételt.”

Constance a műsorban hozzátette, bár nagyon felháborodott a tanárok döntésén, azon pedig különösen, hogy hosszú heteken át engedték, hogy fia éhgyomorral ülje végig a délelőttöt, végül mégis megállta, hogy dühös levelet írjon az osztályfőnöknek. „Féltem attól, milyen következménye lesz a hirtelen haragomnak és a keresetlen stílusomnak a fiamra nézve.

Az anyuka őszintén elmondta azt is, évekkel ezelőtt nem lett volna pénzük arra, hogy egészséges, kiadós tízóraival indítsák útnak a gyerekeket. „Örültünk, hogy egyáltalán van mit ennünk. Ebben a kiszolgáltatott helyzetben valószínűleg sokkal rosszabbul éltem volna meg azt, ha valaki rossz esetleg felelőtlen szülőnek állít be: hiszen minden dolláromat arra költöttem akkor, hogy életben tartsam a családomat.

Olvass még többet az anyaságról az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top