Család

Egy óbudai gyerekprogramról tűnt el a 11 éves fiú

Turi Krisztofert idén már nem először keresik.

11 éves Turi Krisztofer augusztus 28-án délután egy budapesti, a Flórián téren tartott gyerekprogramról tűnt el, azóta életjelet nem adott magáról, a felkutatására tett rendőri intézkedések eddig nem vezettek eredményre.

A fiú 140 centiméter magas, barna szeme és rövid fekete haja van. Eltűnésekor terepmintás pólót, szürke melegítőnadrágot és edzőcipőt viselt.

Krisztofert idén tavasszal egyszer már kereste a rendőrség eltűnés miatt. Akkor egy III. kerületi játszótérről szökött meg, és még aznap este, egy bevásárlóközpontban találták meg a rendőrök.

Egy óbudai gyerekprogramról tűnt el a 11 éves kisfiú
Turi Krisztofer
Fotó: Police.hu

A Budapesti Rendőr-főkapitányság III. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható Turi Krisztofert felismeri, tartózkodási helyéről, vagy eltűnésének körülményéről információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 “Telefontanú” zöldszámán, a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top