Család

Megölték a nyolc hónapos terhes nőt, hogy elrabolják a magzatát

A szomszéd pár áthívta magához a 8 hónapos terhes nőt, akit aztán később holtan találtak a folyóban. A csecsemőjét viszont magához vette a pár.

Sokkoló történetre derült fény egy gyilkosság bírósági meghallgatásán. A nyolc hónapos terhes Savanna Greywind holttestét augusztus 19-én találták meg a minnesotai Fargóhoz közeli Red folyóba. Kezeit és lábait szigetelőszalaggal kötötték össze – írja a Bors.

A rendőrségi iratok szerint a 22 éves nő meggyilkolása kapcsán egy szomszédban lakó pár keveredett gyanúba. A 32 éves nő áthívta magához a terhes nőt, hogy egy munkalehetőséget ajánljon neki, de valójában a magzatáért akarta megölni.

A nő párja azt mondta: az egyik nap arra ért haza, hogy partnere egy véres tócsát itatott fel, és véres ruhákat talált a kukában. Majd a kezében egy csecsemővel kijelentette: “itt a gyerekünk, már egy család vagyunk”.

A gyanúsított pár nem is tagadta, hogy a szomszéd gyerekéről van szó, de azt állították, hogy amikor a nőt keresték, akkor a lakásán találták a csecsemőt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top