Család

Hős lett a 10 éves kisfiúból, aki világra segítette anyukája kisbabáját

Az anyuka és a kisbaba is a 10 éves kisfiúnak köszönhetik az életüket.

 Ashly Moreau, egy lousianai édesanya még csak a terhesség 34. hetében járt, mikor egy reggel a mosdóban észrevette, hogy elfolyt a magzatvize. A kisbabája annyira sietett a világra jönni, hogy már a lába is látható volt – így esélytelen volt, hogy az anyuka beérjen a kórházba.

 Az anyuka vőlegénye már elment otthonról, csak 11 hónapos kislánya és 10 éves kisfia volt a házban. Az édesanya halálra rémült, és segítségért kiáltozott, ám a 10 éves Jayden nem tudta, mit tegyen: a szomszédban fekvő, frissen operált nagymamához rohant, aki csak a mentőt tudta kihívni, ő maga nem tudott segíteni. Ezért a kisfiú maga vezényelte le a szülést: miközben anyukája nyomta, ő gyengéden húzta kifelé a baba lábát, aki így a világra jött.

Hős lett a 10 éves kisfiúból, aki világra segítette anyukája kisbabáját

A történet azonban nem ért véget, ugyanis az újszülött nem lélegzett. Ám Jayden ekkor sem esett kétségbe: felkapott egy orrspray-t, és azzal tisztította ki a bébi orrjáratait, aki így csodák csodájára levegőhöz jutott. A baba állapotát a kórházban stabilizálták, és mára ő is és az anyuka is jól van – hála a hős kisfúnak.

 independent

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top