Család

“Operáltasd kisebbre a melleidet az esküvőmre!”

Egyes menyasszonyok megdöbbentő dolgokat kérnek a koszorúslányaiktól.

Az esküvőt életük nagy napjának tartó nők képesek teljesen megőrülni – legalábbis koszorúslányok megdöbbentő történetei ezt támasztják alá. Gyűjtöttünk egy csokorra valót a legextrémebb kívánságokról, melyeket koszorúslányokkal szemben támasztottak boldog menyasszonynak álcázott rémisztő pszichopaták, akik szerint saját esküvőjüknél fontosabb dolog még nem volt a világtörténelemben.

“Azt kérte, hogy operáltassam kisebbre a melleimet az esküvő napjára, hogy a többi koszorúslánnyal megegyező méretű ruhába is beleférjek.”

“Festessem szőkére a hajam, mert ő akar az egyetlen barna lenni az esküvőjén.”

“Az esküvő témája A Szépség és a szörnyeteg volt, ezért azt szerette volna, ha mi, koszorúslányok, beöltözünk a gyertyatartó Lumiere-nek, és a vendégváró dalt énekeljük a rajzfilmből.”

“El kellett fednem a tetoválásaimat. A fedősminkre 200 fontot költött úgy, hogy a tetoválások egyébként sem látszódtak volna, mert a bokámon és a lábfejemen vannak.”

“Kölcsönkérte a bugyimat, mert a sajátjába bepisilt.”

“Elkérte a cipőmet, mert a sajátjába a bazi nagy ruha miatt véletlenül belepisilt a klotyón.”

“Magamnak kellett fizetnem a francia manikűrt a kezemre és a lábamra, majd az esküvő napján a kezembe nyomott egy rózsaszínű körömlakkot, hogy ezzel fessem át a lábkörmeimet.”

“A nagylábujjaim körmére a nevének a kezdőbetűit kellett felfestetnem. Egyébként olyan cipőt kellett viselnem, amiből nem látszódtak ki a lábujjak.”

Forrás: dailymail.co.uk

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top