Család

Kamu ikerterhességgel csalt ki pénzt alkalmi partneréből

Ultrahangfelvételeket, később fényképeket is küldött a férfinak állítólagos ikreiről a tatabányai nő. Pedig nem is volt terhes.

Egy tatabányai nő 2015 szeptemberében az interneten ismerkedett meg a külföldi férfival, találkoztak, majd a férfi hazautazott.

A nő ezt követően valótlanul azt állította, hogy ikrekkel terhes. Hogy kellőképpen meggyőző legyen, ultrahangfelvételeket, leleteket küldött a férfinak, és tőle havi rendszerességgel pénzt kért. A nő később azt hazudta, hogy a gyermekek megszülettek, fényképeket is küldött róluk. Valójában azonban nem volt terhes, következésképp gyermekei sem születtek.

A becsapott férfi azonban mindent elhitt, ezért többször utalt a nőnek pénzt a gyermekek tartására, illetve egy alkalommal még egy ikerbabakocsit is küldött neki. Az elkövető a pénzt felvette, és elköltötte.

A sértettet 215.802 forint kár érte. A Tatabányai Járási és Nyomozó Ügyészség kisebb kárt okozó, folytatólagosan elkövetett csalás vétsége miatt emelt vádat a 41 éves tatabányai nővel szemben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top