Család

Kiakadt a menyasszony az ócska 400.000-es jegygyűrűn

Egy névtelen nő osztotta meg a levelét, amiben beszámolt róla, hogy egyáltalán nem volt elégedett a szerelme által választott eljegyzési gyűrűvel.

A nagy kérdés, amire annyian várnak: hozzám jössz? De mi van, ha a kérdés mellé járó gyűrű egyáltalán nem olyan, amit elképzeltünk? Számít ez, ér kiakadni, vagy viseljük akkor is becsülettel, ha nem vagyunk elégedettek vele?

Kiakadt a menyasszony az ócska 400.000-es jegygyűrűn

Egy névtelen nő levele akár ezeket a kérdéseket is felvetheti, de azért mégis inkább csak furcsállni tudjuk, miért akadt ki valaki ennyire a “túl olcsó”, 400.000 forintos jegygyűrűn?

“(…) Nagyon boldogan és izgatottan fogadtam a lánykérést, de csalódtam, mikor először megláttam a gyűrűt. Az első dolog, ami eszembe jutott a kicsi szó volt. Nem mondanám, hogy kimondottan ne tetszene a gyűrű fazonja, hiszen én is ilyen gyémántot választottam volna, de valahogy az egész nem stimmel, az arany színe, az elrendezés, a kicsike kő és a vaskos foglalat. A vőlegényem fizetése a 6 számjegyet súrolja, és általában nagyon nagyvonalú is. Láttam a bizonylatot és tudom, hogy 1300 fontot (nagyjából 400.000 forint – a szerk.) fizetett érte, ami sokkal kevesebb, mint amennyit feltételeztem egy ilyen fontos ékszer kapcsán.”

Az asszony aztán azt mondja, tanácstalan az eljegyzési gyűrűt illetően, ugyanis tényleg nem igazán tetszik neki, ezért nem tudja jó szívvel viselni. Jobban örült volna egy olyan ékszernek, amit közösen választanak ki, és mindkettejüknek tetszik.

Ti mit gondoltok?

 

Metro

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top