Család

8 éve gyomorforgató bűzben élnek

Elviselhetetlen bűz miatt dühöngenek a lakók Pécsett.

8 éve gyomorforgató bűzben élnek – ezt állítják Pécs egyik utcájának lakói. Több tucat család érintett, azt mondják, a csatornaszagtól nem tudnak szellőztetni, de néha már az utcára se szívesen mennek ki, ha pedig nyitva van az ablak, nem tudnak megebédelni a csatornaszagtól – számolt be a Tények.

Ez is érdekelhet Megnézem

A lakók szerint az okozza a problémát, hogy hibázott a kivitelező, amikor becsatlakoztatták a rendszerbe a környező falvakat. Szerintük túl szűk a csatorna keresztmetszete, és nem bírja el a nagy mennyiségű szennyvizet, ami a fenti településekről érkezik – ez okozza az elviselhetetlen szagokat.

A lakók fel vannak háborodva, mondván szó sem volt arról, hogy más települések szennyvizét az ő szűk utcájukban vezetik el. Állítják, 8 éve húzódik az ügy, 2009-ben írtak először levelet a szolgáltatónak, és azóta folyamatosan leveleznek egymással, de azóta semmi sem változott.

A vízszolgáltató szerint azonban minden rendben van, semmilyen rendellenességet nem tapasztaltak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top