Család

Terhes anyukákat zaklat és fogdos egy férfi Székesfehérváron

Egy online babaváró közösségi felületen több kismama is panaszkodott egy idegen férfira, aki a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház terhesambulanciáján várakozó várandós nőket zaklatta, követte őket, fogdosta a hasukat. Egyelőre nem tudni, hogy ki lehet a zaklató.

Egy azóta törölt Facebook-posztban egy anyuka osztotta meg terhes barátnőjének gyomorforgató élményét. Eszerint egy idegen férfi hónapok óta bejár a székesfehérvári terhesambulanciára, és zaklatja az oda egyedül érkező kismamákat. “Barátnőm legutóbb beszédbe elegyedett vele, akkor azt hazudta az úr, hogy a húga éppen szül. De ő mégis lent ült az ultrahangon a kismamák között, és végül barátnőm mondta, hogy ő elköszön, végzett. Jött volna vissza az osztályra, de a férfi követte őt a liftben, és elkezdte tapogatni. Szerencsére csak az első emeletre jött a barátnőm, ahol gyorsan ki is szállt a liftből. Bár ezen az emeleten találhatóak a szülőszobák, de a férfi nem szállt ki, hanem ismét lement az ultrahangra várakozókhoz. Több ott várakozó  kismama is megjegyezte, hogy zaklatta már őt ez a férfi. Volt, akit már 8 héttel ezelőtt!”

A Feol.hu érdeklődésére egy másik anyuka is megerősítette, hogy valóban egy zaklató mászkál a kórházban,a később törölt bejegyzéshez csatolt fotón ugyanazt a férfit vélte felfedezni, aki őt is zaklatta. A férfi a liftben akart a nő hasához nyúlni, aki azonban ráripakodott, hogy hozzá ne merjen érni.

A lap még több hasonló cipőben járó anyukával tudta felvenni a kapcsolatot, és kiderült, hogy köztük van olyan, akit a férfi még évekkel ezelőtt zaklatott. “Most hatéves a fiam, de terhesen ez az illető engem is zaklatott. Ahogy a barátnőmet is. Szóba elegyedik a kismamákkal, és elkezdi simogatni, fogdosni a hasukat. Én akkor szóltam az orvosomnak, ő intézkedett is, a férfit a biztonságiak kitessékelték. Személy szerint most nagyon felzaklatott, hogy ez az ember még mindig oda jár perverzkedni” – fogalmaz az anya.

A kórház igazgatósága újságírói megkeresésre azt válaszolta, hogy kivizsgálták az ügyet, napi 24 órában őr is áll már az ambulancia területén, de zaklató szerintük nincs, mert egy általuk megkérdezett se találkozott a jelenséggel. Hozzátették ugyanakkor, hogy fokozottan ügyelnek mindenki biztonságára.

A rendőrség azt kéri, hogy a zaklatott kismamák tegyenek feljelentést, és akkor a hatóságok megkezdhetik az intézkedést. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top