Család

Végignéztem, ahogy a kisfiam megölte a kiskutyánkat

Nem vagyok szülő, de azonnal összeszorult a gyomrom, amikor elolvastam ezt a hírt.

“A kisfiam megölte a család új kiskutyáját” – írta egy brit szülői oldalra a kétségbeesett anyuka névtelenül. A halott kiskutyát a kertben találta meg, és megnézte a kerti megfigyelő kamera felvételét, amiből kiderült, mi történt a kiskutyával. A 4 éves kisgyerek fogta a kutyát, és kidobta az ablakon, aztán megpróbálta felébreszteni egy játékmackóval. Mielőtt bevallotta volna, mit tett, puszit és ölelést kért az anyukájától, aki úgy érzi, hogy a kisfia megbánta, amit tett, de szerinte szülőként nem kezelte jól a helyzetet.

Az anyuka névtelen vallomása alatt eldurvultak a kommentek, még ha névtelenül is írta is be az anya, az oldal levette azóta a cikket. A szülők azon vitatkoztak a törölt hozzászólásokban a mamamia.com szerint, hogy akkor ez most azt jelenti-e, hogy a kisfiúból lelketlen gyilkos lesz, vagy egyszerűn még nem tudta eldönteni, hogy mi a különbség egy valódi és egy plüssállat között. Megkérdezték dr. Emma Butler pszichológust, aki azt mondta, hogy az anyuka helyében sok szülő inkább hallgatott volna, és eltitkolta volna ezt az ijesztő történetet. Persze minden gyerek más és más, de az ilyen esetek általában egyszer fordulnak elő, és az, hogy a gyerek sajnálta, amit tett, mindenképpen fontos lépés, és jó jel, és az is, hogy el merte mondani az anyukájának.

Ti mit gondoltok? Írjátok meg kommentben!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top