Család

Letarolták az internetet a plus size katonafeleség retusálatlan fotói

Summers VonHesse imádja a testét, és boldog, hogy nemcsak a férje, de mások is kívánatosnak találják. Egy vagyont keres retusálatlan fotóival.

Bár ma már egymás után posztolja magáról a szelfiket, és egy vagyont keres a testével, Summers VonHesse azt mondja, évtizedekbe került, mire megtanulta szeretni a testét. Merthogy világ életében plus size volt. A kétgyerekes anyuka a Yahoo Beautynak beszélt őszintén testképzavaráról és arról, hogy legrosszabb pillanataiban sokszor csak a férje tartotta benne a lelket.

Szüntelenül azzal biztatott, hogy gyönyörű vagyok, de nem hittem neki” – mondja a 30 éves anyuka, akinek életébe az Instagram hozott komoly változást. “Bekövettem néhány plus size modellt. Néztem a fotóikat, csodáltam a magabiztosságukat, majd hónapokkal később rájöttem, igazuk van: csak mert vannak domborulataim, még nem kell szégyellnem a testem, vagy eltakarnom magam.

Something I have that a lot of women identify with is a flabby stretched out loose skin belly. It's from going up and down in weight and from babies. There is a genetic component to it that makes it impossible to get rid of with some. You can do all the crunches in the world. Short of having surgery it's there to stay. The biggest part of my journey to self love was that fucking flabby stretched marked pouch thing I have. I felt like even a lot of bigger plus size women didn't have that. Their skin looked tighter to me. It's not something I see portrayed ever, in a beautiful natural way. Yet soooooo many women have it. The fucking pouch. Lol. I have come to terms with my pouch. With the fact that I can still FEEL and LOOK fucking bomb in shit like this????you can too xoxox???? ….my husband took this pic…no ps…just awesome lighting and wind! ????

summers (@socalsummers) által megosztott bejegyzés,

Mióta saját Instagram-oldala lett, Summers havonta 5000 dollárt keres a képeivel. Elárulta, az elején nehezen dolgozta fel a hirtelen jött sikert. “Egyik pillanatról a másikra 110 ezer követőm volt. Őszinte leszek, alig akartam elhinni.” A plus size katonafeleség bevallotta, sosem volt rendes állása, épp ezért nagyon örül, hogy ő is hozzájárulhat a családi költségvetéshez.

“You will be too much for some people. Those aren't your people”

summers (@socalsummers) által megosztott bejegyzés,

Mikor a Yahoo újságírója arról kérdezte, megmutatja-e majd gyermekeinek a fotóit, Summers habozás nélkül vágta rá, hogy igen. Mint mondta, a képek arra tanítják gyerekeit, hogy a boldogsághoz vezető út egyik fontos lépcsője az, hogy igenis szeressék a testüket.

Olvass még többet a plus size-ról az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top