Család

5 jel, hogy még nem álltok készen az összeköltözésre

Az összeköltözés komoly lépés egy párkapcsolatban, épp ezért muszáj alaposan megfontolni, mielőtt elköteleznénk magunkat. Figyelj a jelekre, mert lehet, hogy még egyáltalán nem álltok rá készen...

1. Nem vagytok együtt eleget

Persze, lehet, hogy a heti három randin nincs semmi probléma, de ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy az együttélés is ilyen álomszerű lenne. Csak akkor költözzetek össze, ha ismeritek a másik rossz szokásait is, és tudjátok, milyen hosszútávon egy légtérben lenni!

2. Nem jöttök ki a másik barátaival

Ez súlyos konfliktus lehet egy közös lakásnál, hiszen az embernek időről időre átjönnek a haverjai, a másiknak pedig muszáj ezt tolerálnia.

5 jel, hogy még nem álltok készen az összeköltözésre 

3. Nem kezeled jól a pénzt

Talán most nem gondolnád, de az anyagiak szinte minden párkapcsolatban konfliktusok forrásai. Ha két ember büdzséjével kell gazdálkodni, fontos, hogy okosan és jól kezeljük a pénzt, különben könnyen vitákba bonyolódhatunk.

4. Így akarod megjavítani a kapcsolatodat

Az összeköltözést soha nem szabad arra használni, hogy elsikáljunk egy problémát, vagy hogy így tegyünk a másik kedvére, esetleg így nyerjünk bocsánatot valamilyen bűnünkért. Akkor költözzetek össze, ha mindketten erre vágytok és alaposan átgondoltátok a dolgot!

5. “Mert itt az ideje”

Nagy lehet a nyomás az összeköltözésre, hiszen sokak számára ez jelenti a valódi “komoly” párkapcsolatot, aztán ott van a barátok másolásának kényszere is. Ha viszont túl korainak érzed a lépést, ne siettesd – várd ki, amíg eljön a ti időtök!

 

Metro

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top