Család

20 millióra perlik a keresztanyát a negyedikről kizuhant kislány szülei

Londonba költöztek, minden kapcsolatot megszakítottak a szülők a keresztanyával, és beperelték a nőt.

Londonba költözött hároméves kislányuk, Panni elvesztése után Anasztázia és Tamás. A fiatal szülők abban bíznak, hogy a drasztikus környezetváltozás segít abban, hogy feldolgozzák gyermekük halálát – írta a Blikk.

A hároméves Panni kistarcsai lakásuk negyedik emeletéről zuhant ki, és már nem lehetett megmenteni.  A házaspár aznap éjjel dolgozott, lányukat a keresztanyjára bízták. A gyanú szerint azonban a nő magára hagyta a gyereket a lakásban, így történhetett meg a tragédia.

A lap szerint a pár amellett, hogy minden kapcsolatot megszakított az asszonnyal, be is perli a keresztanyát, akit a rendőrség korábban gyanúsítottként hallgatott ki. A család húszmillió forintot követel.

A keresztanyának a rendőrségi és a kártérítési ügy mellett valószínűleg a gyámhivatal vizsgálatával is szembe kell majd néznie. Az eset után ugyanis kérdéses, hogy saját gyerekét megfelelően tudja-e felügyelni.

Ha kiderül a nő bűnössége, egytől öt évig terjedő börtönbüntetésre számíthat.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top