nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Család
Új testvért kaphat Enrique Iglesias

Új testvért kaphat Enrique Iglesias

Ismét apasági per vár Julio Iglesiasra, mert egy 41 éves valenciai férfi DNS-mintával tudja bizonyítani, hogy a 73 éves világsztár fia.
NLCafé
f Ajánlom

Magánnyomozó közreműködésével szerzett DNS-mintát Julio Iglesiastól a hasonló ügyekre specializálódott sevillai Osuna ügyvédi iroda, a vizsgálatot pedig egy Miamiban lévő laboratóriumban végeztették el. Az eredmény alapján hamarosan apasági keresetet terveznek indítani az Egyesült Államokban élő spanyol énekes ellen.

Julio Iglesias – Amor, amor, amor

Az ügy nem ismeretlen a közvélemény előtt: már a kilencvenes évek elején úgy nyilatkozott a portugál származású María Edite Santo, hogy Javier nevű fiának Julio Iglesias az apja. Elmondása szerint 1975-ben ismerkedett meg az énekessel, és bár akkor ő még csak 16 éves volt, szerelmi viszonyt folytattak, amelyből a következő évben fiú született.

Az asszony, később pedig a fiú is próbálta bírósági úton elismertetni az apaságot, ám egyik eljárásban sem jártak sikerrel. A DNS-teszt azonban most új fordulatot jelenthet az ügyben.

Julio Iglesiasnak két házasságából nyolc törvényes gyereke van. 1975-ben – Javier fogantatása idején – Isabel Preysler, Enrique Iglesias édesanyja volt a felesége, aki jelenleg Mario Vargas Llosa Nobel-díjas perui író barátnője.

Megosztás Facebookon