Család

Mutatjuk, milyen hülyén lehet járni!

Slattyogás, rohanás, lődörgés, kullogás, kolbászolás és a végtelenségig lehetne még sorolni a járás különböző szinonimáit. Ahány ember, annyiféle módon jár, akit ismersz, már messziről észreveszed, hogy ő közeledik. Ki komikusan, ki céltudatosan és határozottan közlekedik, és Kevin Perry éppen ezeket a típusokat mutatja be egy futópadon.

Megy, jár, járkál, mászkál, slattyog, kullog, ballag, mendegél, bandukol, lépeget, lépdegél, lépdel, cammog, sétál, kutyagol, tipeg, baktat, battyog, poroszkál, totyog, kolbászol, andalog, cselleng, kódorog, lépked, caplat, gyüszmékel, sétálgat, csoszog, téblábol, lépdes, cirkál – már ebből is látszik, hogy mennyire kifejező a magyar nyelv, milyen árnyaltan mutatja be egy másik ember lépteit, hiszen annyiféle járás létezik. Te gondolkoztál már, hogy hogyan lépdelsz? Kevin Perry nemcsak gondolkozott ezen, de be is mutatja a 100 leghülyébb járástípust. Vicces videó következik!

Nagyon sok olyan ismerősöm van, akit bárhol, bármikor megismerek a járásáról, mert annyira csak rá jellemző módon lépked. Egy biztos, egyikünk sem jár ugyanúgy, és persze attól is függ, hogyan lépdelsz, hogy éppen milyen lelkiállapotban vagy. 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top