Család

Világíts napfénnyel!

Az otthonossághoz nem elég a helyiségek jó elrendezése, a szép és kényelmes bútorok vagy éppen a komfortos klíma: a házban, lakásban uralkodó fények is nagyban meghatározzák, mennyire érezzük otthon magunkat
Világíts napfénnyel!

Napunk aktív részében ez általában a napfényt jelenti – már ott, ahova elér. Hiszen szinte minden házban van olyan helyiség, mint a mosdó, a gardrób vagy épp egy folyosó, amely az épület belsejében helyezkedik el, messze a külső falaktól vagy a tetőtől, így nincs ablaka sem. Ide sosem jutna el a kellemes és egészséges napfény, hiszen még akkor is lámpával kell világítanunk, amikor kint hét ágra süt a nap.

Világíts napfénnyel!

Éppen az ilyen helyiségek bevilágításra adnak egyedülálló megoldást a VELUX fénycsatornák. A szerkezet rendkívül hatékony: a fény 98 százalékát továbbítja, s egyetlen beépített fénycsatorna akár 6 négyzetmétert is megvilágít. A fénycsatorna a természetes fényt a tetőn keresztül vezeti be oda, ahol szükség van rá, egy olyan lámpaként, amelyben a villanykörte maga a Nap. A természetes fény komfortossá teszi otthonunkat, amelynek így minden részében átélhetjük a napszakok változását.

Világíts napfénnyel!

A VELUX fénycsatorna nappal jobban bevilágítja a teret, mint egy elektromos izzó, viszont nem fogyaszt áramot, így a villanyszámlánk is kevesebb lesz. Így a beruházás alig 4-5 év alatt megtérülhet, ennek érdemes utánaszámolnod a velux.hu honlapon elérhető, könnyen kezelhető VELUX fénycsatorna kalkulátorral. A fénycsatorna egyébként nem csak a napsütéses órákban, hanem esőben és felhős égbolt mellett is világít, sőt még éjszaka is, hiszen a fénytovábbító cső bevált technológiáját tovább fejlesztve, az egyedülálló Edge Glow megoldással minden korábbi technológiánál hatékonyabban szórja a fényt. A beépített fénycsatorna mindemellett a ház karakterét sem változtatja meg, hiszen kívülről egy tetőablak képét mutatja, a belső térben pedig egy esztétikus mennyezeti lámpára hasonlít. A VELUX fénycsatorna nagy előnye, hogy a beépítés után semmilyen karbantartást nem igényel.

Világíts napfénnyel!

További információk: velux.hu

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top