Család

A buszpályaudvarról tűnt el a 87 éves néni

A 87 éves Bende Gáspárnét keresi a rendőrség. Az idős asszonyt a kecskeméti autóbusz-pályaudvaron látták utoljára.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság körözési eljárást indított Bende Gáspárné 87 éves lakiteleki lakos eltűnése ügyében.​

Az asszonyt 2017. június 16-án 10 óra 15 perc körül a kecskeméti Noszlopy Gáspár parkban lévő autóbusz-pályaudvaron látták utoljára, azóta semmi hír sincs róla – írja a police.hu.

Az eltűnt idős nő 165 centiméter magas, 70 kilogramm testsúlyú, rövid, ősz hajú. Szemüveget visel, térben és időben korlátozottan tájékozódik. Eltűnését megelőzően virágos, ujjatlan felsőt, sötétzöld nadrágot és fekete cipőt viselt.

Forrás: police.hu
Forrás: police.hu
Forrás: police.hu
Forrás: police.hu

A Kecskeméti Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képeken látható asszony jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-76/513-356-os telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80/555-111 “Telefontanú” zöld számán vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top