Család

Nagyon, de nagyon ciki lánybúcsús fotók

Mielőtt bármilyen képet posztolsz a közösségi oldalra a lánybúcsúdról vagy bárki lánybúcsújáról, gondold meg kétszer! Vagy háromszor.

 Azt már korábban megmutattuk, hogy nézne ki egy legénybúcsú, ha csajok szerveznék. Az pedig, hogy hogyan néz ki egy lánybúcsú, szinte mindannyian tudjuk, de ha még sosem voltál, akkor is sejted, hogy a péniszes kellékek (sajnos) kihagyhatatlan részei lettek a lánybúcsúknak. Az Instagramon bolyongva találtam ezeket a képeket. Tényleg legyen az a tanulság, hogy alaposan gondold meg az ilyen fotók megosztását.

Igen, jól látod, a menyasszony éppen a chippendale-fiú fenekére fest – hogy mit, az örök titok. Külön szép az egészben, hogy a háttérben, a  cuki zsúrasztalnál ülő barátnők közül ketten elmélyülten beszélgetnek egymással, egyáltalán nem érdekli őket, mi folyik pár méterre tőlük.

 Mindenképpen váratlan választás lánybúcsúra ez az outfit, de legalább nincsenek péniszek.

When #nature gets #tooreal #mammals #bacheloretteparty #joeylife

Kylee & Gray (@k.andgray) által megosztott bejegyzés,

A részegen rúdtáncolás egyébként tényleg poén, viszont az, hogy a szuper gyakorlott rúdtáncoslány megmutatja, mit kéne csinálnod, te meg megpróbálod, és mindezt fel is veszik, szerintem annyira már nem.

Most szemét leszek, vállalom, de én biztos nem akarnám, hogy a lánybúcsúmon mindenki klasszisokkal jobb nő legyen nálam. Kicsit olyan, mintha a táskás csaj bérelt volna magának a lánybúcsújára barátnőket. Én kérek elnézést.

 Tudom én, hogy a pénisz mindenek felett, de ez…

#adultcakes #bacheloretteparty #bachlorettecake #nashvillecakes #goodlettesvillecakes #murfreesborocakes

Savor the Pastry (@savorthepastry) által megosztott bejegyzés,

 Csak annyit mondok: “jóképű nemzetközi férfiak”. Kár, hogy az arcukat senki nem látja.

 És a végére hagytam egy igazán elkötelezett péniszhívőt, a nyakláncát is nézd meg!

This was deffs a moment to charis. Never got her name but she was the bride to be soo you go girl ????????

#nomorebaddays (@openformatpicasso) által megosztott bejegyzés,

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top