nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Család
Melania Trump összeköltözik a férjével

Melania Trump összeköltözik a férjével

Melania Trump, Donald Trump amerikai elnök felesége és kisfia a napokban beköltözik a Fehér Házba. Hát, nem biztos, hogy Melania annyira akarja ezt a költözést.
Forrás: MTI
f Ajánlom

Melania Trump és Barron Trump az elnöki beiktatás után nem költözött Donald Trumppal együtt Washingtonba, hanem a New York-i Trump-toronyban lévő lakásukban maradt. Melania Trump ugyanis nem akarta év közben átíratni a kisfiát másik iskolába. A 11 éves Barron évzáró ajándéka az volt, hogy vendégül láthatta osztálytársait a Fehér Házban egy süteményre. Szülei már beíratták őt egy Washington környékén lévő tekintélyes katolikus magániskolába, és megkezdődött a család költözése is.

Az amerikai lapokban egymás után jelennek meg a kommentárok a first lady Fehér Házba költözésének várható következményeiről. Katherine Jellison, az ohiói egyetem történészprofesszora például a Politico című lapban azt fejtegette, hogy Melania Trump jelenléte “a stabilitás légkörét” teremti majd meg a Fehér Házban és egyúttal “megerősíti azt az érzetet, hogy az amerikai elnök stabil és boldog házasságban él”. A Politico információi szerint Melania Trump csaknem mindig elolvassa az elnök Twitter-bejegyzéseit és a legkártékonyabbnak ítélt üzenetekről megpróbálja lebeszélni őt, s ez állítólag nemegyszer sikerül is.Nem merjük elképzelni, hogy vajon milyen bejegyzésekről beszélheti le…

A Rolling Stone magazin Sam Nunberget, Donald Trump kampányának egyik volt munkatársát idézi, aki kifejezett örömét hangoztatta Melania Trump átköltözése miatt. A Trump-házaspárt jól ismerő Nunberg szerint Melania “erős személyiség, és erős befolyással van az elnökre, akit nyugodttá tesz a felesége jelenléte”. Viszont azt nemrég láthatta a világ, hogy Melaniát nem teszi nyugodttá a férje jelenléte. Egy furcsa kézmozdulaton ámult a világ, ugyanis nagyon úgy nézett ki, hogy Melania Trump izraeli látogatásuk alkalmával elhúzta a kezét a férje elől, és nem ez volt az első “testbeszédes elszólás” az elnöki pár között.

Melania Trump a modern amerikai történelemben az első first lady, aki nem a férjével együtt, azonnal költözött be a Fehér Házba. Nem vonta viszont ki magát a first lady teendői alól, hiszen jelen volt nem egy rendezvényen és külföldi politikusok látogatásakor.  A Trump-család Fehér Házba költözésével valószínűleg gyakori vendégek lesznek az elnöki rezidencián Melania Trump New Yorkban élő szülei is, akik – az előző first lady, Michelle Obama édesanyjával ellentétben – nem költöznek be a Fehér Házba. A szlovéniai születésű Melania Trump szülei a New York-i Trump-toronyban élnek.

 

Megosztás Facebookon