nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Család
Kis híján elraboltak egy gyereket Csepelen

Kis híján elraboltak egy gyereket Csepelen

Egy ártatlan nagymamának látszó nő próbálta meg elrabolni a hároméves kisfiút.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Babakocsis és 3 éves gyermekeivel sétált egy anyuka Csepelen a minap. Egy buszmegálló közelében nagyobbik fia leszállt a futóbicikliről, hogy integessen a busznak. Ekkor egy 60 év körüli nő egyik kezével felkapta a gyereket, a másikkal a futóbiciklit és fel akart szállni velük a buszra. Az anya az utolsó pillanatban rántotta vissza a fiúcskát, miközben a másik kezével a babakocsit szorította, mivel attól tartott, hogy eltolják.

Az anya megírta az esetet a Facebookon, és a rendőrségen is feljelentést tett – szúrta ki a Borsonline.

Az elkövető egy rövid, vörös hajú, molett nő volt, aki úgy néz ki, mint egy ártatlan nagymama. “Senkihez ne engedjétek oda, bármilyen jó szándékúnak is tűnik!” – figyelmeztet mindenkit az édesanya, akit érthető módon nagyon megviseltek a történtek.

 

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon