nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Család
Már a hatodik öngyilkosság történt a szombathelyi házban

Már a hatodik öngyilkosság történt a szombathelyi házban

Szerdán reggel a szombathelyi társasház hatodik emeletéről ugrott ki egy férfi. A lakók szerint ez már a hatodik öngyilkosság volt az épületben.
NLCafé
f Ajánlom

A Bem József utcai egyik tízemeletes ház hatodik emeletéről ugrott ki szerda reggel egy férfi. A helyszínre érkező mentők már nem tudták megmenteni az életét. Az öngyilkosság körülményeit a rendőrség közigazgatási eljárás keretében vizsgálja.

Ma reggel sajnos többen szemtanúi is voltak Szombathelyen annak, hogy valaki véget vetett az életének. A Nyugat.hu úgy tudja, az áldozat egy ötvenes éveiben járó egyedülálló férfi, aki testvérénél lakott. Közeli hozzátartozóját néhány hónappal korábban veszítette el. Évekkel korábban pedig másik testvérük halt meg tragikus körülmények között. A testvér át akarta úszni a Csónakázó tavat, de már csak a holttestét tudták kiemelni a szombathelyi tóból.

A ház lakói elmondták, az elmúlt években már többen is kiugrottak az ablakon. Az egyik hölgy negyven éve lakik a házban, ez idő alatt öt hasonló öngyilkosságot látott.

A hatodik öngyilkosság történt szerda reggel a Bem József utcai házban

Ha Te vagy valaki a környezetedben krízishelyzetben van, hívd mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegély számot.

Megosztás Facebookon