Család

Durván átverte a külföldi párocska a hévízi fogorvost

Csúnyán átverte a német-svájci párocska a Hévízen praktizáló fogorvost. A külföldiek megcsináltatták a fogaikat, aztán elfelejtettek fizetni.

A külföldi párocska közel 2 és fél millió forintos kárt okozott a hévízi fogorvosnak. Miután megcsináltatták a fogaikat, fizetés nélkül leléptek a városból.

A német férfi és a svájci nő még 2015 januárjában utaztak Hévízre fogászati kezelésre. A beavatkozást az orvos elvégezte, két nappal később pedig a kontrollvizsgálaton is megjelentek a páciensek.

A vizsgálatot követően fizetés nélkül léptek le a hévízi panzióból, de a fogászati kezelések 2,4 millió forintos számláját sem rendezték. A fogorvos munkatársai telefonon, majd e-mailben keresték a pácienseket, amire azt válaszolták, sürgősen el kellett utazniuk a városból, de a számlákat természetesen kifizetik. Persze átverés volt az egész, nem utaltak át egyetlen kanyi vasat sem.

A fogorvos ügyvédjének felszólító levelére a nő két postai befizetési csekket küldött, amelyek szerint Zürichből átutalták a pénzt. Gyorsan kiderült, hogy a bizonylatok és a rajtuk lévő pecsétek hamisak voltak.

A német férfi és a svájci nő ellen a Keszthelyi Járási Ügyészség csalás miatt emelt vádat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top