Család

Menyasszonyok, akik csúnyán ráfáztak a netes esküvőiruha-rendelésre

Az internetes rendelés kényelmes és nagyon praktikus dolog, de azért okozhat kellemetlen meglepetéseket is. A most következő menyasszonyok valószínűleg átkozzák a percet, amikor úgy döntöttek, hogy internetről rendelnek esküvői ruhát.

Itt az esküvőszezon, újra minden szombaton dudaszóval vonulnak a nászmenetek a városban. Az esküvőiruha-szalonokba egyre nehezebb időpontot foglalni, és bizony sok menyasszony van, aki nem tudja megengedni magának az akár több százezer forintra rúgó kölcsönzési díjat.

Az egyik kézenfekvő megoldás ilyenkor körbenézni a neten, és rendelni egy kedvünkre való szép menyasszonyi ruhát. Elvben ez jól is hangzik, de a gyakorlatban sajnos előfordul, hogy homokszem kerül a gépezetbe, és a hőn áhított csomagban nem pont azt találják az ifjú arajelöltek, amit a képen láttak, és amiben megálmodták magukat a nagy napon.

Ahogy ezeknek a báli ruháknak a tulajdonosai, úgy a most következő menyasszonyok is valószínűleg átkozzák a percet, amikor úgy döntöttek, hogy internetről rendelnek esküvői ruhát.

Fehér csipkecsoda helyett zöld szörny

Valami kék az kell, ugye…

#dzsungelfüggöny

Azért van, amikor a méret a lényeg

Nyomokban hasonlóságot tartalmaz

Vagy még nyomokban sem

Bútorszövet-újrahasznosítás level 1000

És amire nincsenek szavak

 

 

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top