Család

Hősként ünneplik az apukát, aki beült fiával fizikaórára

A texasi apának elege lett abból, hogy a fizikatanár rendszeresen panaszkodik fia órai magaviseletére. Úgy döntött, megfegyelmezi. Nem is akárhogy.

Nem tehetek róla, egyszerűen imádok beszélgetni. Órán is. Ami leginkább a fizikatanáromat borította ki, és emiatt rendszeresen panaszkodott a szüleimnek” – kezdte a Buzzfeed News amerikai hírportálnak adott interjúját Brad Howard. A 17 éves, texasi fiú a közelmúltban lett netes hős, miután édesapja úgy döntött, nem akármilyen módszerrel fegyelmezi meg rendetlenkedő gyermekét.

Apa azt mondta, hogy ha még egy panaszos telefont vagy e-mailt kap a tanártól, beül velem az órára” – mondja Brad, aki elárulta azt is, egyáltalán nem vette komolyan apja fenyegetését. Pedig jobb lett volna. Amikor ugyanis megérkezett a következő panaszos e-mail, az apa beváltotta az ígéretét.

Hősként ünneplik az apukát, aki beült fiával fizikaórára

Péntek az egyetlen szabadnapom, szóval képzelhetik, mennyire voltam boldog, mikor nejem azzal ébresztett aznap, hogy itt az idő, hogy elkísérjem Bradet az órájára” – mondta az apa, akinek végül még fiát is sikerült meglepnie. “Sokkal előbb értem be a terembe, mint ő. Csak akkor döbbent rá, ki van mellette, mikor leült mellém. Mondanom se kell, olyan csendben volt egész végig, mint a kisangyal.

A nem mindennapi akció híre az után kezdett vírusszerűen terjedni, hogy az apa az óra végén szelfit készített magáról és a megszeppent Bradról. A képet Brad húga osztotta meg a Twitter-oldalán. A képnek egyébként nagy sikere van a neten, igaz, vannak, akik egyáltalán nem értenek egyet az apa módszerével.

Szerinted jól tette, hogy beült a fia mellé? Írd meg kommentben!

Olvass még több apa-fia történetet az NLCafé oldalán: 

Te látod, mi a gond ezzel a bensőséges apa-fia fotóval?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top