nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Család
Esküvőjére készült a buszból kizuhant férfi

Esküvőjére készült a buszból kizuhant férfi

Eddig tisztázatlan okból kizuhant egy férfi Budapesten a 46-os autóbuszból szombaton. Közben kiderült a fiatalember már esküvőjére készült.
NLCafé
f Ajánlom

Megmagyarázhatatlan tragédia történt szombaton a 46-os autóbuszon. A fiatal férfi hazafelé tartott, amikor a Vidámvásár utcában kizuhant a járműből.

A Bors megkereste a balesetet szenvedett férfi szomszédait. Egyikük szerint István szombaton zavartnak tűnt, nem is köszöntek egymásnak. A férfin több agyműtétet végeztek, emiatt néha furcsán viselkedett. Az ismerős azt is elmondta, István az utóbbi idôben boldognak látszott, munkát talált, és már az esküvőjét tervezgette.

Az apai ágon bolgár származású férfi a közeli jövőben ünnepelte volna 38. szültésnapját. Bőrdíszművesként dolgozott, de szívesen gördeszkázott is. Egy másik ismerős szerint “rendes, jóravaló srác volt, sokat járt templomba”.

Egyelőre nem tudni, hogyan eshetett ki a buszból a férfi, a szombati tragédia okairól megoszlanak a vélemények. Néhány szemtanú azt állítja, István maga feszítette fel a 46-os autóbusz ajtaját és ugrott ki, mások szerint nyitva maradt vagy magától nyílt ki az ajtó.

A Vidámvásár utcában zuhant ki a 46-os buszból István

 

Megosztás Facebookon