Család

Diáktársát bántalmazta egy fiú egy püspökladányi iskolában

Iskolatársa tarkón és ágyékon ütötte a püspökladányi középiskolást.

2017. február 20-án dél körül Püspökladány egyik középiskolájában óraközi szünet volt, a folyosón sok diák tartózkodott.

Az egyik fiú egy iskolatársa után ment, és egyszer hátulról tenyérrel tarkón ütötte. Ezután kivette a bántalmazott diáktársa kezéből a telefont azért, hogy azt megnézze. A sértett többször felszólította a gyanúsítottat, hogy adja vissza a készüléket. Miután ez megtörtént, a szerepi fiú ököllel ágyékon ütötte a sértettet, akinek sérülése nem keletkezett, de fájdalmai miatt a folyosón összeroskadt.

A gyanúsított cselekménye diáktársaiban megbotránkozást és riadalmat keltett. A szerepi diák magatartásával a garázdaság vétségét valósította meg, mely két évig terjedő szabadságvesztés büntetéssel büntethető.

A Püspökladányi Járási Ügyészség a bűncselekmény elkövetését beismerő, azt megbánó, büntetlen előéletű, fiatal felnőttkorú gyanúsított vonatkozásában lehetőséget látott a bírói út elkerülésére, ezért vele szemben a vádemelést 1 évre elhalasztotta és elrendelte a pártfogó felügyeletét.

ugyeszseg.hu

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top