Család

3 órán belül veszítette el apját és fiát a vidéki nő

Az elmúlt hétvégén mindössze három óra alatt változott meg végérvényesen a vidéki kisvárosban élő nő élete. Az asszonyt rövid időn belül kétszer érte családi tragédia, édesapját és fiát is elveszítette.

Az asszony elsőszülött fia kölcsönkért autóval indult útnak a hétvégén, de egy szerencsétlen baleset során villanyoszlopnak csapódott. A Bors úgy tudja, a fiúnak még nem volt jogosítványa. A tűzoltók feszítővágóval szabadították ki a roncsból, de a kiérkező mentők az életét már nem tudták megmenteni. A fiú szüleivel és három testvérével élt együtt a vidéki családi házukban.

És mint utólag kiderült, aznap még egy tragédia érte a családot. Az édesanyját néhány órával később szeretett nevelőapja halálhíréről is értesítették. A férfi hosszabb ideje küzdött a betegséggel, amely aztán éppen ezen a tragikus napon vitte el.

A asszonyt érthető módon rendkívül megviselték a történtek. Belegondolni is rémes, mit élhetett át a vidéki édesanya és lány. Két hirtelen bekövetkezett tragédiát feldolgozni – talán lehetetlen.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top