Család

Videó: szemfüles dokkmunkásnak köszönheti életét a folyóba pottyant macska

Cuki videó a Temzébe esett Félixről és a nagy megmenekülésről. A videót már több mint 1 millióan látták, ami pedig azt bizonyítja, mindenképpen érdemes máris megnézni.

Mosolyra fakasztó, cuki videót osztott meg a Facebookon a The Guardian. A filmben az látható, amint Félix, a fekete macska társával kergetőzik, aztán kacskán esik egyet, végül belebukfencezik a Temzébe. Nem véletlenül állítják, hogy a macskáknak kilenc életük van, mert Félix biztosan újjászületett a folyóba esést követően.

Hatalmas szerencséje volt, az esetet ugyanis látta a londoni királyi hajókikötő egyik munkása. A férfi – jó lenne ezt írni – halált megvető bátorsággal ugrott a vízbe az állat után, de nem ez történt. Átlépett a korláton, és a földre fekve hajolt le a macskáért. A csuromvizes Félixet grabancánál fogva emelte ki a Temzéből.

A macska talán elnyávogott egy köszönömöt, aztán elsomfordált a vízpartról. A férfi összeszedte magát meg a holmiját, és ő is visszatért eredeti foglalatosságához. Mindenesetre a megmentő elnyerte a nap hőse címet.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top