Család

Bezárta magát az autóba, tűzoltók szabadították ki a 14 hónapos kisfiút

A tűzoltók még egy cuki képet is készítettek a kisfiúról, akit szemmel láthatóan nagyon megviselt, hogy egy kis időre a kocsiban ragadt.

Miközben a fiúcska édesanyja, a 27 éves Kirsty Green kétségbeesve igyekezett segítséget szerezni, a 14 hónapos Brandon meg se próbálta leleplezni, hogy egyébként mennyire jól érzi magát az autóban. A kiérkező cornwalli tűzoltók még egy cuki fotót is készítettek a volán mögött feszítő, rosszcsont fiúcskáról. “Aztán egyikünk meglátta, hogy Brandon épp egy érmét vesz a szájába, és úgy döntöttünk, nem vesztegethetjük tovább az időt.”

Bezárta magát az autóba, tűzoltók szabadították ki a 14 hónapos kisfiút

Mint kiderült, a 14 hónapos kisfiú az után maradt magára a családi autóban, hogy édesanyja véletlenül bezárta a csomagtartóba a kocsi kulcsát. “Semmi gond, gondoltam, gyorsan bepattanok az autóba, kinyitom a csomagteret és kiszabadítom a kulcsomat, ám mire odaértem az ajtóhoz, Brandon valahogy aktiválta a központi zárat és bezárta az autót” – mesélte Kirsty a Metro című brit lapnak.

Bezárta magát az autóba, tűzoltók szabadították ki a 14 hónapos kisfiút

Az anya nem tagadta, azonnal pánikba esett, és egy közeli boltban kért segítséget. Onnan hívták a tűzoltókat is, akik végül betörték a kocsi hátsó szélvédőjét, úgy szabadították ki a magára maradt Brandont. Az anya a lapnak beszélt arról is, hogy amint az egy fotón is látható, kisfiát egyáltalán nem viselték meg a történtek, sőt úgy viselkedik, mintha élete legnagyobb kalandjában vett volna részt.

Nézegess még több cuki fotót az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top